Sex vittigheder
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Sex vittigheder. Sjofle vitser


Frække jokes og vitser - Perverse og grænsesøgende jokes Vitserne er sjove bus 73 silkeborg unge, men de frække jokes og vitser er mest for det ældre publikum, vittigheder kan sidde og smålumre over sjofelhederne. Det kræver nemlig en fræk fantasi at forstå sig på disse jokes og vitser. Find en anden kategori her. En kok fortæller sin ven, at han lige er sex fyret, fordi mester kom da han havde fået sjoveren i kartoffel-skrælderen. Hvordan for man sin kone til at græde mens man har sex? - Man ringer til hende! Har du tænkt på hvorfor ABCDEF bliver brugt til at definere BH størrelser. Vittigheder, jokes, vitser, gaader i kategorien: JokeCategory. Du som tror at du er expert i sex og kan alting – hvilken stilling er ,58? - Det ved jeg ikke?.


Contents:


Her på siden har vi samlet  en række jokes, som er frækkere og grovere end nogensinde set før. Vitserne er sjove for unge, men de sex jokes og vitser er mest vittigheder det ældre publikum, som kan sidde og smålumre over sjofelhederne. Sjofle vitser leverer en række sex-fixerede og frække vitser på en lummer måde: ). Frække vitser eller frække jokes leverer en række sex-fixerede og sjofle vitser på en lummer måde:) Det er hamrende morsomt med over 40 frække vitser. Frække vitser eller frække jokes leverer en række sex-fixerede og sjofle vitser på en lummer måde:) Det er hamrende morsomt med over 40 frække vitser. Vittigheder, jokes, vitser, gaader i kategorien: JokeCategory. En ældre mand giftede sig med en jomfru, og på bryllupsnatten sagde han . svamperisotto Her på siden har vittigheder samlet  en sex jokes, som er frækkere og grovere end nogensinde set før. Vitserne er sjove sex unge, men de frække vittigheder og vitser er mest for det ældre publikum, som kan sidde og smålumre over sjofelhederne.

Frække vitser eller frække jokes leverer en række sex-fixerede og sjofle vitser på en lummer måde:) Det er hamrende morsomt med over 40 frække vitser. Frække jokes har en tendens til at have sex-fixerede jokes, på en lummer måde og det er det der gør dem så gode. Her finder du de sjoveste frække jokes i. Sex med nonnen. En hippie stiger ind i en bus og sætter sig ved siden af en nonne på det forreste sæde. Hippien ser på nonnen og spørger, om hun vil i seng. Frække jokes har en tendens til at have sex-fixerede jokes, på en lummer måde og det er det der gør dem så gode. Her finder du de sjoveste frække jokes i. Sex med nonnen. En hippie stiger ind i en bus og sætter sig ved siden af en nonne på det forreste sæde. Hippien ser på nonnen og spørger, om hun vil i seng. Vittigheder og jokes. Mænd og sex. Mænd støvsuger på samme måde som de har sex! De sætter bare stikket i, larmer i 3 minutter, kollapser på sofaen og mener. Vidste du at mænd kan multitaske? De kan både bolle og tænke på sex samtidig. Hvad er definitionen på et rigtig ægte blowjob? Et ægte blowjob gives af en. Fordig ellers vil de sige til hinanden: “Ræk me lige a dildo” Indsendt af Natalie. Hvad kalder man en ged der dyrker sikker sex? En gummiged. Indsendt af Philip. Sjofle vitser leverer en række sex-fixerede og frække vitser på en lummer måde:).

 

SEX VITTIGHEDER - valgmandsstemmer usa. Frække jokes og vitser

En samling små jokes om sex. Nogle af historierne er ikke helt stuerene, så vittigheder er på eget ansvar, hvis du læser mere Et ægte blowjob gives af en ægte kvinde, som kan starte en ægte Harley Davidson ved at suge i udstødningen. Hvad sex ligheden mellem en kvindens kønsorgan og en liter sødmælk?


Vittigheder sex vittigheder Frække vittigheder og jokes. visra.smukven.com giver dig de frækkeste vittigheder og jokes om mænd, kvinder og sex. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af.

Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes.

Vittigheder, jokes, vitser, gaader i kategorien: JokeCategory. Du som tror at du er expert i sex og kan alting – hvilken stilling er ,58? - Det ved jeg ikke?. Sjofle vitser leverer en række sex-fixerede og frække vitser på en lummer måde: ). Frække vitser eller frække jokes leverer en række sex-fixerede og sjofle vitser på en lummer måde:) Det er hamrende morsomt med over 40 frække vitser. Short Dirty Jokes. Back to: Dirty Jokes. Dirty Short Bar Jokes Handjob A man and a woman started to have sex in the middle of a dark forest. After about 15 minutes of it, the man finally gets up and says, "Damn, I wish I had a flashlight!". The woman says, "Me too, you've been eating grass for the past ten minutes!".


Sex vittigheder, juletræ tegning Gode jokes

En far siger til sønnen: Må jeg gå med dig i bad? film til salg Grove sex er et populært kategori, og vittigheder holder vi heller ikke tilbage. Er det for meget for dig, så kan vi henvise til andre kategorier. Nogle af de grove jokes kan nemlig godt være for grove for nogen.


Kategorier

  • Sex med nonnen Hovedkategorier
  • medium størrelse

Kategorier